ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Έκοψε" Ελληνοαμερικανό ο ΠΑΣ Γιάννινα

"Έκοψε" Ελληνοαμερικανό ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο Ελληνοαμερικανός εξτρέμ, Κώστας Κουκλαδάς, δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν έπεισε για την αξία του και αποχώρησε από την ομάδα της Ηπείρου. Αποφασίζουν για τον Έβαν Κωστόπουλο.

Παίκτες ενόψει Ιανουαρίου αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όχι ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουν αρκετές μεταγραφές, αλλά υπάρχει η πρόθεση να περάσουν από το... μικροσκόπιο του προπονητικού επιτελείου παίκτες, οι οποίοι ενδεχομένως να αποδειχθούν "λαβράκια" και να υπογράψουν συμβόλαιο.

Εκτός από τον Ελληνοαυστραλό Έβαν Κωστόπουλο, οι άνθρωποι της ομάδας της Ηπείρου έφεραν προ ημερών τον Κώστα Κουκλαδά. Πρόκειται για 20χρονο Ελληνοαμερικανό εξτρέμ, που παίζει και στην κορυφή. Είναι γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου, το 1995, και έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα με την ελπίδα να πείσει και να αποκτηθεί.

Τελικά δεν έδειξε αυτό που περίμεναν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί πως δεν θα συνεχίσει να προπονείται. Ο Κουκλαδάς έπαιζε κατά το παρελθόν στην ακαδημία της Ροτ Βάις Εσεν, ενώ είναι γεννημένος στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα επιμένει σε ομογενείς, είναι επειδή δεν έχει το δικαίωμα για να αποκτήσει ξένο.

"Έκοψε" Ελληνοαμερικανό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αναφορικά με τον Κωστόπουλο, τις προσεχείς μέρες θα γίνει οριστικά γνωστό τι μέλλει γενέσθαι. Αν δηλαδή αποκτηθεί, ή όχι. Τη Δευτέρα (16/11) ο Τζημόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις των Ηπειρωτών, μετά την παρουσία του στον αγώνα της Νέας Ζηλανδίας με το Ομάν. Απουσίαζαν οι άλλοι τρεις διεθνείς (Βελλίδης, Στρούνα, Λίλα).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ