ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έκανε την καταγγελία στην UEFA ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έκανε την καταγγελία στην UEFA ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε καταγγελία στην UEFA τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4), ζητώντας να μην ισχύσει η άδεια του Πανιωνίου. Ποιος ο λόγος που το έπραξε αυτή τη χρονική στιγμή η ομάδα της Ηπείρου και όχι νωρίτερα.

Η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα στην UEFA είναι γεγονός. Οι Ηπειρώτες υποστηρίζουν ότι αδίκως εξασφάλισε άδεια ο Πανιώνιος, ο οποίος με την κατάκτηση της 5ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Super Leaggue θα συμμετάσχει στα playoffs. Ο ΠΑΣ έχει έννομο συμφέρον, καθώς τερμάτισε 6ος και αν αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης, θα πρέπει να πάρει τη θέση της στην πεντάδα.

Η καταγγελία έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) στο τμήμα Financial Fair Play. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα, διότι θα ήταν νομικά λάθος. Η UEFA μπορεί να επέμβει σε μια υπόθεση μόνο αν αφορά σε δική της διοργάνωση. Όσο υπήρχε το ενδεχόμενο να πάει στον τελικό του Κυπέλλου ο Ατρόμητος και ο 4ος των playoffs να μην βγει στην Ευρώπη, ο ΠΑΣ δεν ήταν εφικτό να κάνει καμία καταγγελία.

Τώρα που αποκλείστηκαν οι Περιστεριώτες και ο 4ος του μίνι πρωταθλήματος θα βγει στις εκτός των συνόρων διοργανώσεις, το νομικό επιτελείο των Ηπειρωτών έκανε τις απαραίτητες ενέργειες στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ