ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Είκοσι μέρες εκτός ο Ναδάλες στον ΠΑΣ

Είκοσι μέρες εκτός ο Ναδάλες στον ΠΑΣ
ΠΑΣ Ναδάλες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θλάση στους οπίσθιους μηριαίους έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ναδάλες με τον παίκτη του ΠΑΣ να χάνει την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Χωρίς τον Ναδάλες θα υποδεχθεί τον Αστέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο έμπειρος μέσος που αποχώρησε από το ματς με τον Παναιτωλικό έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Η αποθεραπεία του Ναδάλες θα κρατήσει 15-20 μέρες κάτι το οποίο σημαίνει πως θα λείψει από το ματς του Σαββάτου αλλά και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη στις 20/11.

Το καλό για τους ανθρώπους του ΠΑΣ είναι πως υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων και ο Ναδάλες δεν θα χάσει περισσότερα ματς.

Από εκεί και πέρα όσοι παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό είχαν ρεπό την Τετάρτη και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας, με το γκρουπ παιχτών που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό να παίρνουν ρεπό.

Το δεύτερο γκρουπ παιχτών ακολούθησε ένα πρόγραμμα αποφόρτισης και μυϊκής ενεργοποίησης. Απών από τη σημερινή προπόνηση ο Ναδάλες, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση 1ου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ