ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δυσαρέσκεια για Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δυσαρέσκεια για Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τελευταία αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικότερα η εμφάνιση της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης στο πρόσωπο του Γιάννη Πετράκη. Προπονήθηκε με την ομάδα ο Κριστιάν Τσάβες.

Η εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε απογοήτευση στη διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου. Οι επιλογές του Γιάννη Πετράκη, με τη μη χρησιμοποίηση στο αρχικό σχήμα των Ακόστα και Μανιά, αλλά και η τοποθέτηση του Σκόνδρα ως δεξιού μπακ, έχουν επιφέρει δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του προπονητή.

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης δεν είναι ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας και τις επιλογές του Κρητικού κόουτς. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι αυτόματα τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή, αλλά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί δεν είναι καλό.

Αυτό και ενώ ο Κριστιάν Τσάβες έκανε προπόνηση με την ομάδα τη Δευτέρα (11/1). Ο Αργεντινός έχει κάνει προσφυγή και στον ΠΑΣ περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Ο Νικολιάς που αποκτήθηκε έκανε προπόνηση, ενώ αντίθετα απουσίαζε ο Σρούνα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο και έκανε θεραπεία.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ