ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

''Δύσκολο να επιστρέψει τώρα ο Λίλα''

''Δύσκολο να επιστρέψει τώρα ο Λίλα''
Αντονέλο

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Πάρμα, αλλά και για το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής του Άντι Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο Sport24.gr ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Πρεΐτι Αντονέλο.

Δραματική είναι η κατάσταση της Πάρμα. Τόσο πολύ, που η αναμέτρηση με την Ουντινέζε για την 24η αγωνιστική της Serie A δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών.

Υπήρξαν κάποιες φήμες ότι ο Άντι Λίλα θα επιστρέψει άμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια και οι Ιταλοί θα διαλυθούν. Στο Sport24.gr μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Πρεΐτι Αντονέλο, που ερωτώμενος για το ενδεχόμενο αυτό απάντησε : ''Για αυτή τη σεζόν όχι. Δε νομίζω να επιστρέψει. Θα δολυμε πώς θα τελειώσει πρώτα η ιστορία της Πάρμα και μετά θα δούμε οριστικά''.

Ο Αντονέλο μίλησε για τα όσα βιώνουν οι ''παρμέντσι'': '' Το κακό είναι γενικό. Αλλά η ευχή μου είναι όλα να πάνε καλά. Για τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους νέους ποδοσφαιριστές. Αυτή η κατάσταση πρέπει να λυθεί γρήγορα και μάλιστα θετικά. Είναι σημαντικό για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Είναι μια δύσκολη στιγμή που περνάει ο σύλλογος. Ελπίζουμε ότι όλα θα μπορέσουν να λυθούν. Η Πάρμα είναι ένα σύμβολο για το ιταλικό ποδόσφαιρο''.

Στις 9 Ιανουαρίου ο Αντονέλο είχε δηλώσει στο Sport24.gr ότι ο Λίλα παραχωρήθηκε στην Πάρμα ως δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ