ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διπλή στο Καρπενήσι, επιστροφή στα Γιάννινα για τον ΠΑΣ

Διπλή στο Καρπενήσι, επιστροφή στα Γιάννινα για τον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι συνεχίστηκε και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (25/7) το πρωί και εν συνεχεία οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Με μια προπόνηση το πρωί του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι και εν συνεχεία η ομάδα της Ηπείρου θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Την Παρασκευή οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, παρά το φιλικό της Πέμπτης με τον Ηρακλή,προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει έμφαση στην φυσική κατάσταση το πρωί και στην τακτική το απόγευμα. Το ευχάριστο στον ΠΑΣ είναι πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με την επιστροφή στα Ιωάννινα ο Πετράκης θα δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και πάλι την Τρίτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με άλλη μια διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προτελευταία μέρα της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι.

Το πρωί έγινε προπόνηση ειδικής αντοχής ενώ το απόγευμα ο προπονητής κ. Πετράκης και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω στην υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική.

Αύριο Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και θα επιστρέψει στα Ιωάννινα όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επόμενη προπόνηση, στο ΠΕΑΚΙ πλέον, την Τρίτη (28.07) το απόγευμα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ