ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δίνει ευκαιρίες ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δίνει ευκαιρίες ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα, Δώνης MOTIONTEAM

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Πέμπτη στην Μυτιλήνη την Καλλονή με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της στην επόμενη φάση ως πρώτη του 4ου ομίλου.

Χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του ταξίδεψε στην Μυτιλήνη για το ματς της Πέμπτης με την Καλλονή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο και το παιχνίδι της Πέμπτης δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Πετράκης για διάφορους λόγους άφησε εκτός τους Ακόστα, Κόντε, Τζημόπουλο, Κοζορώνη και Λίλα που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει πάρει μαζί του αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μασούρας, Μαυροπάνος, Νικολιάς, Κολοφιούκας και θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιους εξ αυτών.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ζάιρο, Μαμπούλου, Ναδάλες, Βιδάλ, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Δώνη, Καρανίκα, Κολιοφούκα, Κούτρης, Μασούρα, Μαυροπάνο, Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Νικολιά, Πασχαλάκη, Σκόνδρα και Φερφελή.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης αυτή έγινε σε δυο γκρουπ. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές η προπόνηση περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (2-0)
2. Ξάνθη 4 (4-3)
3. Αγροτικός 4 (3-3)
4. ΑΕΛ Καλλονής 0 (2-5)

* ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ Καλλονής παίζουν την Πέμπτη (15/12, 17.00).

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ