ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεύτερο σερί ματς χωρίς τον Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δεύτερο σερί ματς χωρίς τον Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα
Λίλα, Σιώπης INTIME SPORTS

Χωρίς τον Άντι Λίλα ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τα ματς της Εθνικής Αλβανίας η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Αστέρα. Στη διάθεση του Πετράκη ο Βελλίδης.

Με την ίδια 18άδα που βρέθηκε στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, θα υποδεχθεί τον Αστέρα στα Γιάννινα ο ΠΑΣ.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον Άντι Λίλα ο οποίος είχε επιστρέψει τραυματίας από τα ματς της Αλβανίας και το μόνο καλό είναι πως ο Βελλίδης ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις αυτής της εβδομάδας τέθηκε τελικά στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να ανακτήσει κάποιους χαμένους βαθμούς από τις τελευταίες αναμετρήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Σκόνδρα, Στρούνα, Μιχαήλ, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριο, Ακόστα, Γιάκο, Μανιά, Τζημόπουλο, Περιστερίδη, Φόνσι, Κοζορώνη, Σαπαλίδη, Φερφελή, Καρανίκα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ