ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπολογίζει σε Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα ο Πετράκης στον ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Τζημόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Με απουσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών του θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Πετράκης δεν έχει στην διάθεση του τους Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα και Σολτάνι.

Σε τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο ο Γιάννης Πετράκης. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι ο Μπουκουβάλας είναι τιμωρημένος και οι Τζημόπουλος, Σολτάνι τραυματίες ενώ εκτός έμειναν και οι Σκόνδρας, Περιστερίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, πριν την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό αύριο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, για την 23η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» στις 15:00.

Για σήμερα στο πρόγραμμα τους οι ποδοσφαιριστές μας είχαν υποομαδική επιθετική τακτική και στημμένες φάσεις και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό με ανάλυση τακτικής για τον αυριανό αγώνα από το τεχνικό team.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Μαζί του λοιπόν απέναντι στον Λεβαδειακό θα έχει τους:

Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλο, Γαρουφαλιά, Μιχαήλ, Μπέριο, Λίλα, Τσικάρσκι, Καρανίκα, Χαλκιαδάκη, Μπετρά, Κόντε, Χέλκβιστ, Μανθάτη, Νικολιά, Βιντάλ, Γιάκο, Ντόλοβατς".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ