ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν τα βρήκαν ΠΑΣ και Ντάσιος

Δεν τα βρήκαν ΠΑΣ και Ντάσιος

Άκαρπο το πρώτο ραντεβού μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάνννα με τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Ντάσιο. Όλα δείχνουν διαζύγιο. Τι προτάσεις έχει ο παίκτης.

Όπως όλα δείχνουν μετά από 14 χρόνια στην πρώτη ομάδα και αρκετά στις ακαδημίες του συλλόγου, ο αρχηγός και δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο έμπειρος άσος δεν τα βρήκε με την διοίκηση του "Άγιαξ" στο ραντεβού που είχαν οι δυο πλευρές το Σάββατο και όλα δείχνουν πως πάμε σε διαζύγιο.

Βέβαια λόγω της σχέσης που έχει ο παίκτης με την ομάδα και την περιοχή, μην αποκλείσουμε το γεγονός να γίνει η έκπληξη στο τέλος και να παραμείνει.

Η επόμενη μέρα

Τώρα τι μέλλει γενέσθαι με τον παίκτη; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ως επαγγελματίας και αρκετά έμπειρος στα σαλόνια της Superleague, έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της πρώτες κατηγορίας, όπως και από σύλλογο της Κύπρου.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ίσως σε ένα ακόμα ραντεβού που θα γίνει. Αν κι εκεί υπάρξει μεγάλη απόσταση, τότε θα δούμε τον Ντάσιο να αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ