ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν τα κατάφερε ο Βιντάλ στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν τα κατάφερε ο Βιντάλ στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ακόστα, ΠΑΣ, Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και της αναβολής του αγώνα με τον Λεβαδειακό υποδέχεται την Κυριακή (23/10) την ΑΕΛ με τον Πετράκη να μην έχει στην διάθεση του τους Ακόστα και Βιντάλ.

Με τους 18 που είχε επιλέξει και πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό θα υποδεχθεί και την ΑΕΛ ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς οι Βιντάλ και Ακόστα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και έμειναν εκτός. Ο Βιντάλ στην διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς, μπήκε στην προπόνηση την Πέμπτη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να τεθεί στην διάθεση του Πετράκη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Ναδάλες, Καρανίκα, Λίλα, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Τζημόπουλο,Μιχαήλ, Γαρουφαλιά".

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να δώσει παιχνίδι από την 1η Οκτωβρίου και τη νίκη επί της Κέρκυρας εκτός έδρας καθώς στη συνέχεια ακολούθησε η διακοπή των Εθνικών ομάδων ενώ το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τον Λεβαδειακό αναβλήθηκε λόγω των σεισμών που έπληξαν τα Ιωάννινα.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ