ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν παίζει με Βέροια ο Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν παίζει με Βέροια ο Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα
Τσάβες INTIME SPORTS

Χωρίς τον Τσάβες πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Πέμπτης στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αργεντινός δεν θα είναι στη διάθεση του Πετράκη για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Με απόντα τον Τσάβες θα υποδεχθεί την Βέροια το Σάββατο (2/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Αργεντινός δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη και συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του για να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ενεργό δράση.

Το καλό για τον Γιάννη Πετράκη είναι πως ο Τσάβες αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα ενόψει του ματς με την ομάδα της Ημαθίας με όλους τους υπόλοιπους να δίνουν κανονικά το παρών στις προπονήσεις.

"Με ένα πρόγραμμα ασκήσεων ομαδικής επιθετικής και αμυντικής τακτικής συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια.

Η προπόνηση περιλάμβανε επίσης τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις. Απών και σήμερα ο Τσάβες που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 12:00".

Δεν παίζει με ΠΑΟΚ ο Τζημόπουλος

Στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ θα εκτίσει ο Τζημόπουλος την ποινή της μιας αγωνιστικής του σύμφωνα με την απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΣ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας των Ιωαννίνων.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ