ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν παίζει με τον Πλατανιά ο Ναδάλες του ΠΑΣ

Δεν παίζει με τον Πλατανιά ο Ναδάλες του ΠΑΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ενώ ο Ναδάλες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χάσει την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Καλλονής ο Ναδάλες αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αυτή ήταν η 4η για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ο οποίος πρέπει να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του "Άγιαξ της Ηπείρου". Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους Πανιώνιο (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), Πλατανιά (εκτός) και Ξάνθη (εντός) και ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε ο Ναδάλες να λείψει από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αυτή ήταν διπλή την Τρίτη (24/11) με τους παίκτες του ΠΑΣ το πρωί να έχουν μια προπόνηση ιδιοδεκτικότητας και συναρμογής με στοιχεία ταχυδύναμης ενώ το απόγευμα ο κ. Πετράκης και οι συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει ένα πρόγραμμα που προέβλεπε ασκήσεις ειδικής αντοχής. Το δεύτερο μισό της προπόνησης περιλάμβανε εσωτερικό δίτερμα.

Η προπόνηση της Τετάρτης (25/11) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ