ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Απόντες μόνο οι διεθνείς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Απόντες μόνο οι διεθνείς στον ΠΑΣ Γιάννινα
Κόντε, Μαμπουλού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης είδε στην προπόνηση της Τρίτης τους Κοζορώνη, Βιντάλ, Κόντε και Μαμπουλού να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και τους υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Η καταρρακτώδη βροχή ανάγκασε τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη να προπονηθούν σε πλαστικό γήπεδο και συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη ήταν πως για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν είχε απουσίες λόγω τραυματισμών παρά μόνο είδε να απουσιάζουν οι Λίλα, Τζημόπουλος που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα Μαμπούλου, Κοζορώνης, Βιντάλ και Κόντε συμμετείχαν σε όλη την προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του Πετράκη για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Στη διάρκεια της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του κ. Πετράκη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν πάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο ενώ ακολούθησε και δίτερμα. Απόντες ήταν μόνο οι διεθνείς.

Σε ότι έχει να κάνει με τους διεθνείς, Λίλα και Τζημόπουλο, ο μεν πρώτος αναμένεται την Τετάρτη να προπονηθεί κανονικά ενώ ο δεύτερος θα βρίσκεται στα Γιάννινα την Πέμπτη.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ