ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

''Ανατρεπτικός'' ΠΑΣ!

''Ανατρεπτικός'' ΠΑΣ!
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Αξιοσημείωτο αυτό που πετυχαίνει φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου συχνά βρίσκεται πίσω στο σκορ στο πρωτάθλημα της Superleague, αλλά βρίσκει το σθένος είτε να αποσπάσει ισοπαλία, είτε εντέλει να επικρατήσει.

Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι του Σαββάτου (25/1) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Θυμηθείτε ποιες άλλες φορές οι Ηπειρώτες έχουν κατορθώσει να γυρίσουν παιχνίδια που μοιάζουν χαμένα!

Στην 1η αγωνιστική, ο Αστέρας Τρίπολης προηγείται στο 42' με κεφαλιά του Μπαράλες, αλλά ο ΠΑΣ γυρίζει το ματς με 3-1 χάρη σε γκολ των Τσάβες (59'), Ίλιτς (67') και Τζημόπουλος (70').

Στην 3η αγωνιστική, η Ξάνθη ανοίγει το σκορ με τον Σολτάνι (21'), αλλά ο Ίλιτς ισοφαρίζει στο 71'. Και πάλι ο Σολτάνι βάζει μπροστά την Ξάνθη, αλλά οι Ηπειρώτες με σουτ του Τσάβες (77') φέρνουν στα ίσια εκ νέου το παιχνίδι (2-2).

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός ενώ χάνει με 1-0 κάνει την ανατροπή. Σημειώνει δύο γκολ, αλλά ο Γιάκος στο 88' πραγματοποιεί το 2-2 και χαρίζει στην ομάδα του σπουδαία ισοπαλία.

Στη 18η ''στροφή'' της Superleague, ο ΠΑΣ βρίσκεται με 2-0 πίσω στο σκορ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, αλλά το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη με τέρματα του Κοροβέση (43', 77') φτάνει στο 2-2.

Το Σάββατο (25/1) στα Πηγάδια τα Γιάννινα, για την 20ή αγωνιστική, βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, αλλά με κεφαλιά του Τσάβες (75') ο ΠΑΣ έκανε το 1-1.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ