ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανανέωσε ο Βελλίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανανέωσε ο Βελλίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα
Βελλίδης INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Βελλίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2018. Κάτι που είχε γράψει πρώτο το Sport24.gr. Η δήλωση του παίκτη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα είναι ο Μάρκος Βελλίδης, όπως ανακοίνωσε η ηπειρώτικη ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της. Για την συμφωνία του έμπειρου πορτιέρο με την ομάδα της Ηπείρου σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24.gr

" Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον Διεθνή ποδοσφαιριστή Μάρκο Βελλίδη μέχρι 30/06/2018", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η δήλωση του Βελλίδη:

" Πριν δυο χρόνια είχα πει πως το να έρθω σε αυτή την ομάδα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα διότι ο ΠΑΣ αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Ήπειρο. Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο και την οικογένεια του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου, κ. Πετράκη, κ. Γεωργουλόπουλο, κ. Αλεξίου και κ. Τσελιόπουλο, όλους τους συμπαίκτες μου και το φίλαθλο κόσμο της Ηπείρου για τη στήριξη και την εκτίμηση στο πρόσωπο μου".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ