ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανανέωσε με τον ΠΑΣ ο Σκόνδρας

Ανανέωσε με τον ΠΑΣ ο Σκόνδρας
Απόστολος Σκόνδρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Απόστολος Σκόνδρας που ανανέωσε το συμβόλαιο του. "Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ" ανέφερε ο 27χρονος αμυντικός.

Είναι από τους παλαιότερους παίκτες, αφού βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΣ από το 2013. Ο λόγος για τον Απόστολο Σκόνδρα, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2018. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον αμυντικό της ομάδας Απόστολο Σκόνδρα μέχρι 30.06.2018".

Από την πλευρά του ο 27άχρονος άσος δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Στον ΠΑΣ έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ζήσω κι αυτές που έρχονται. Η ομάδα είναι οικογένεια μου κι εγώ νιώθω πολύ όμορφα στα Γιάννενα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια και συνεργασία ίσως να μην ήμουν εδώ σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας και μια υπόσχεση, ο ΠΑΣ συνεχώς θα μεγαλώνει".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ