ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανανέωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπέριος

Ανανέωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπέριος
Μπέριος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Μπέριο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του 27χρονου αμυντικού μετά την ανανέωση του συμβολαίου.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα παραμείνει ο Θοδωρής Μπέριος. Ο 27χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τους Ηπειρώτες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι' ακόμα τρία χρόνια, αφού το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2017.

Τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό στέλεχος της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Μπέριος ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεόδωρο Μπέριο έως τις 30.06.2020.

Ο παίχτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του: "Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και τον κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ήταν για μένα εύκολο να πω το ναι. Περνάω πολύ καλά στην ομάδα και απολαμβάνω τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τη ζωή στην πόλη. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου και τον κόσμο των Ιωαννίνων. Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να δουλεύω σκληρά για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμη πιο ψηλά."

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ