ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανανέωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχαήλ

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξη Μιχαήλ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα παραμείνει ο Αλέξης Μιχαήλ. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 31χρονο στόπερ γι' ακόμα δύο χρόνια.

Την εφετινή σεζόν, ο αρχηγός του ΠΑΣ πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ συνολικά έχει 12 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 277 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

Και τυπικά υπέγραψε την ανανέωση του, ο Αλέξης Μιχαήλ και θα είναι για άλλα 2 χρόνια στο σπίτι του όπως μας είπε, συνεχίζοντας να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αλέξης μας είπε στο pasgiannina.gr:

"Είναι το σπίτι μου η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή μας κ. Πετράκη για τη συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε τα επόμενα χρόνια. Για μένα η ομάδα του ΠΑΣ είναι κομμάτι της καρδιάς μου και οικογένεια μου. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα δώσουμε τη μάχη μας την επόμενη χρονιά για να βάλουμε τον ΠΑΣ στη θέση που του αρμόζει και του αξίζει με την ιστορία που έχει. Εμείς μαζί με τον κόσμο δίπλα μας. ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ