ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ταμπάση

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ταμπάση
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον πρώην παίκτη του Μπάμπη Ταμπάση για τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

Η κατάσταση υγείας του Μπάμπη Ταμπάση έχει συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο άτυχος τερματοφύλακας όχι μόνο αναγκάστηκε να κρεμάσει τα γάντια του, αλλά υπάρχει κίνδυνος ακόμα και απώλειας της όρασής του.

Επί του θέματος ο ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο έπαιξε ο 27χρονος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, πληροφορούμενη από την επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ.Α.Π. την αναγκαστική οριστική πλέον διακοπή της ποδοσφαιρικής καριέρας του Μπάμπη Ταμπάση, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς το πρόσωπο του.

Ο Μπάμπης Ταμπάσης, το χρονικό διάστημα (2011-12, 2012-13), που αγωνίσθηκε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, υπήρξε υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου και εξαιρετικά αγαπητός, τόσο σε όλα τα μέλη της ομάδας όσο και στους οπαδούς.

Το πρόβλημα υγείας με την όρασή του, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον αγώνα κυπέλλου του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με αντίπαλο τον Φωστήρα, στο γήπεδο της Καλλιθέας και επιβεβαιώθηκε και στον αμέσως επόμενο αγώνα με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, εμπόδισε δυστυχώς την συνέχιση της καριέρας του και την αναμενόμενη καθιέρωσή του, στην ομάδα μας.

Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα αισθάνεται τον Μπάμπη Ταμπάση πάντα μέλος της οικογένειάς της, συμπαραστεκόμενη σε ότι χρειαστεί, έχοντας την σιγουριά ότι θα επιτύχει σε όποια σταδιοδρομία επιλέξει στο εξής να ακολουθήσει".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ