ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωση ΠΑΣ Γιάννινα κατά Πασχαλάκη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ζητάει βαριά τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα και ο σύλλογος πέρασε στην αντεπίθεση με σκληρή ανακοίνωση.

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο ζήτημα της προσφυγής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνει τον 27χρονο τερματοφύλακα, κάνοντας λόγο για "προφανή αχαριστία".

Ο Πασχαλάκης, εκτός από τα οφειλόμενα χρήματα της τάξης των 33.000 ευρώ, φέρεται να ζητάει απαγόρευση μεταγραφών του συλλόγου για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους και εάν δεν του καταβληθούν άμεσα τα λεφτά, αξιώνει αφαίρεση βαθμών.

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει λόγο για 2.360 ευρώ. Προφανώς αν δινόταν αυτό το ποσό στον Πασχαλάκη, ο παίκτης δεν θα είχε το δικαίωμα να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

"Με μεγάλη έκπληξη αλλά και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε χθες την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Την προσφυγή ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν μόλις από μια εβδομάδα δήλωνε σε συνέντευξη του στα μέσα ενημέρωσης ότι περνάει πολύ καλά στον ΠΑΣ, στην ομάδα δηλαδή που του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο και τις ικανότητες του, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Και σήμερα ο ίδιος αυτός ποδοσφαιριστής, επιδεικνύοντας προφανή αχαριστία, προσφεύγει εναντίον της ομάδας που τον πίστεψε, εναντίον της Διοίκησης, των προπονητών και φυσικά εναντίον του κόσμου, που τον στήριξε και τον έκανε βασικό τερματοφύλακα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κι όλα αυτά για 2.360€.

Μέσα από τον ΠΑΣ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε, αγαπήθηκε, έφτασε ακόμα και στο κατώφλι της εθνικής ομάδας. Και είναι γεγονός ότι δεν περιμέναμε ποτέ από ένα δικό μας παιδί να μας σύρει στα δικαστήρια, πόσο μάλλον για ένα ποσό της τάξης των δύο χιλιάδων ευρώ.

Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση τέτοια ανέντιμη συμπεριφορά εκ μέρους του.

Διότι αν είχε κάποιο θέμα με την ομάδα ή κάποιο παράπονο, όφειλε πρωτίστως να έρθει και να το πει ευθέως στη Διοίκηση και στον προπονητή του και όχι να ενεργεί πίσω από την πλάτη τους και με τρόπο εντελώς εκδικητικό, καταθέτοντας προσφυγή και ζητώντας εκτός από την επιδίκαση του ανωτέρω ποσού, επιπλέον και την επιβολή ποινών εναντίον της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Η συμπεριφορά του αυτή βέβαια μόνο άσχημο αντίκτυπο δύναται να προκαλέσει στον ίδιο ως ποδοσφαιριστή, που θα τον ακολουθεί και στις επόμενες ομάδες με τις οποίες θα συνεργαστεί, αν και ελπίζουμε ότι μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας δεν θα ξαναφερθεί με αυτό τον τρόπο σε καμία από τις μελλοντικές ομάδες του.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πάντως δεν θα ξεχαστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα κοιτάει πάντα στο μέλλον, ο Αλέξανδρος ανήκει πλέον στο παρελθόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ