ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωσε Τσικάρσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε Τσικάρσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα

O ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Σκοπιανού μπακ, Μίτε Τσικάρσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τους Ηπειρώτες.

Τη δεύτερη μεταγραφή του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Σκοπιανού μπακ, Μίτε Τσικάρσκι. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα οι Ηπειρώτες απέκτησαν τον 23χρονο μέσο, Εντελίνο Μιγκέλ Ιέ από τη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα ως δανεικό για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Διεθνούς Παίκτη της Εθνικής Σκοπίων Mite Cikarski, ο οποίος έρχεται με συμβόλαιο ενάμιση χρόνου στην ομάδα μας. Ο Mite θα παίζει με τη φανέλα νούμερο 11 στην ομάδα μας.

ΗΛΙΚΙΑ: 25

ΥΨΟΣ: 1,75m

ΘΕΣΗ: Αριστερός Πλάγιος Αμυντικός

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ, RABOTNIČKI SKOPJE, VARDAR

Θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την θερμή υποδοχή δήλωσε στο pasgiannina.gr:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τις δυνατότητες μου και σίγουρα με τις οδηγίες των προπονητών της ομάδας θα βελτιωθώ.

Παρακολουθώ χρόνια το πρωτάθλημα της Ελλάδας και γνωρίζω την ομάδα του ΠΑΣ, σαν μία δυνατή ομάδα με πολύ καλή έδρα. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο να παίξω με την ομάδα μας και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Η οικογένεια του ΠΑΣ σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται καλή επιτυχία...

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ