ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωσε Σιόντη ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι με κάθε επισημότητα ο Στέφανος Σιόντης. Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Κέρκυρα, ήρθε σε συμφωνία με τους Ηπειρώτες, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Την εφετινή σεζόν, ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε 25 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, ενώ γενικά με τη φανέλα των Φαιάκων μέτρησε 97 συμμετοχές.

Πέρα, όμως, απ' τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, υπήρχε και μία αποχώρηση, αφού ο Σουηδός φορ, Φίλιπ Χέλκβιστ αποτελεί παρελθόν, καθώς δεν ικανοποίησε το διάστημα παρουσίας του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Στέφανο Σιόντη. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 1987, έχει παίξει στις ομάδες του Παναθηναϊκού, της Καβάλας, του Παναιτωλικού, της Βέροιας και της Κέρκυρας. Στην ομάδα μας υπέγραψε για 2 χρόνια και θα αγωνιστεί ως ΜΕΣΟΣ με τη φανέλα νούμερο 22.

Ο Στέφανος στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr, για τον ερχομό του στην ομάδα, είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για την ομάδα της πόλης μου, μιας και είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή μας κ.Πετράκη για την ευκαιρία που μου δίνουν.

Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ