ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αμφίβολοι για Λεβαδειακό οι Ακόστα και Βιντάλ στον ΠΑΣ

Αμφίβολοι για Λεβαδειακό οι Ακόστα και Βιντάλ στον ΠΑΣ
Ακόστα, ΠΑΣ, Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Ακόστα και πιθανότατα και τον Βιντάλ αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους δυο παίκτες να νοιώθουν εκ νέου ενοχλήσεις και να μην γυμνάζονται την Τετάρτη.

Μόνο μια μέρα έμεινε... λευκό το απουσιολόγιο του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ καθώς ο έμπειρος τεχνικός είδε την Τετάρτη τους Ακόστα και Βιντάλ να παραπονιούνται εκ νέους για ενοχλήσεις στους τραυματισμούς τους και δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα του ΠΑΣ.

Ο Ακόστα ένιωσε μια ενόχληση στον κοιλιακό και από την στιγμή που προέρχεται από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων αναμένεται να πάει συντηρητικά και να προφυλαχθεί. Επίσης και ο Βιντάλ έδειξε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το φουλ πρόγραμμα της ομάδας των Ιωαννίνων.

Το μόνο θετικό για τον Πετράκη ήταν πως επέστρεψε ο Λίλα ενώ ο Τζημόπουλος αναμένεται την Πέμπτη, το αργότερο την Παρασκευή να βρίσκεται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η ο μάδα μας προπονήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου.

Το σημερινό πρόγραμμα αποτελούνταν από ασκήσεις σε σχέσεις ένας εναντίον ενός και δύο εναντίον δύο, αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο καθώς επίσης και ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισαν οι Ακόστα και Βιδάλ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άντι Λίλα.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 16:30".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ