ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αισιοδοξία για τα διαρκείας

Αισιοδοξία για τα διαρκείας

Τετραψήφιο θα είναι πιθανότατα το νούμερο των διαρκείας που θα διαθέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ γίνεται προσπάθεια να βρεθούν και χορηγοί. Αγόρασε 80 εισιτήρια γνωστό ξενοδοχείο.

Είμαστε η χώρα της τελευταίας στιγμής και αυτό φαίνεται σε όλους τους τομείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίνηση στις πωλήσεις των διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έχει ανεβεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Επί του θέματος ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αλέκος Καρύτσας, δήλωσε: "Τα διαρκείας είναι περίπου 900 αυτή τη στιγμή. Από χθες έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα και νομίζω ότι θα περάσουμε τα περσινά επίπεδα. Ο κόσμος δείχνει ένα ενδιαφέρον, ειδικά τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω ότι και τα χορηγικά θα παρουσιάσουν κινητικότητα, γιατί είναι μια καλή ευκαιρία και για τις επιχειρήσεις να προβληθούν μέσω του εταιρικού εισιτηρίου. Φέτος καθιερώνουμε και το παιδικό εισιτήριο που θα είναι 7 και 5 ευρώ και συμφέρει αρκετά και το παιδικό διαρκείας. Έγιναν προτάσεις και σε γιαννιώτικες επιχειρήσεις να μπουν στη φανέλα, περιμένουμε απαντήσεις τις επόμενες μέρες. Ευχαριστούμε όσους πρόσφεραν βοήθεια στην ομάδα, έστω και με μια πινακίδα".

Εν τω μεταξύ, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να διατεθούν και τα χορηγικά εισιτήρια. Υπάρχουν επιφανείς Γιαννιώτες που έχουν βοηθήσει ως τώρα την ομάδα, αλλά δεν είναι και λίγοι εκείνοι που θα μπορούσαν να το έχουν κάνει και ως τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η τελευταία ενημέρωσε πως προμηθεύτηκε χορηγικά εισιτήρια ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου AAR HOTEL & SPA. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Θάνος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου AAR HOTEL & SPA προμηθεύτηκε σήμερα εταιρικά εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας αγόρασε ογδόντα εισιτήρια για τις θύρες 6 & 10 και η εταιρεία του εντάσσεται πλέον στο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ

Εκτός των εισιτηρίων, ο κος Θάνος συμφώνησε με την ΠΑΕ για τις διανυκτερέυσεις της ομάδας μας πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων της .

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα εταιρικών εισιτηρίων μπορείτε να πληροφορηθείτε στο τηλ 2651 0 70340. κος Πότσης Ανδρέας.

*Το ξενοδοχείο 4 αστέρων Aar Hotel & Spa βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και προσφέρει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εξωτερική πισίνα και εστιατόριο. Διαθέτει κομψές μονάδες με αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό. Τα Ιωάννινα απέχουν 14 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες στο Aar Hotel διαθέτουν μοντέρνα επίπλωση, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Είναι επίσης εξοπλισμένα με μικρό ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας.

Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στην τραπεζαρία. Στο εστιατόριο Sen5es με το τζάκι μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα προσφέρει ποτά και καφέ μέχρι αργά το βράδυ.

Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε γήπεδο ποδοσφαίρου, επιχειρηματικό κέντρο και εγκαταστάσεις δεξιώσεων. Οι μικρότεροι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική πισίνα. Στην απέναντι πλευρά του δρόμου υπάρχει εμπορικό κέντρο.

Το κατάλυμα απέχει 6χλμ. από το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και 200μ. από το Μουσείο Βρέλλη. Η Εγνατία Οδός βρίσκεται 1,5χλμ. μακριά.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ