ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αγωνία για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας

Αγωνία για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας
ΠΑΣ πανηγυρική INTIME SPORTS

Εξαιρετικό κλίμα στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το βαθμό στην Τούμπα, αλλά και αγωνία για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ένας ακόμα "χρυσός" βαθμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή τη φορά στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (1-1 το τελικό σκορ).

Το κλίμα στην ομάδα των Ιωαννίνων είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι παίκτες στα social media ( δείτε τη φωτογραφία κάτω-κάτω).

Βέβαια η αγωνία συνεχίζεται, αφού την Τρίτη το πρωί (10:30) θα εκδικαστεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που άσκησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης για τη μη αδειοδότηση.

Στο στρατόπεδο του "Άγιαξ" επικρατεί αισιοδοξία, αφού όπως λένε: "Έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις και καλύφθηκαν όλες οι υποχρεώσεις/διακανονισμοί", όμως εμείς καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Μην ξεχνάμε πως ακόμα κι αν πάρει άδεια ο ΠΑΣ, ο φάκελος του θα πρέπει να εξετασθεί από την ΟΥΕΦΑ, κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα (ο Παναθηναϊκός είχε πάρει άδεια το 2012-2013, αλλά έμεινε εκτός Ευρώπης).

Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να μην έχει περιορισμούς σε μεταγραφές/ανανεώσεις, γιατί το καλοκαίρι λήγουν πολλά συμβόλαια, οπότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

Αγωνία για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ