ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω Κριστιάν Τσάβες

Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω Κριστιάν Τσάβες
EUROKINISSI

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε την καταβολή 90.000 ευρώ στον Κριστιάν Τσάβες αλλιώς θα υπάρξει αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών θα επιβληθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα αν μέχρι την Παρασκευή (26/1) δεν καταβάλει στον Κριστάν Τσάβες στο σύνολο των 88.169.23 ευρώ που εκδικάστηκαν στον Αργεντινό μετά την προσφυγή που είχε κερδίσει διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονταν.

Όπως αναφέρει η "LIVE Sport" αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν καταβάλει μέχρι την Παρασκευή τα χρήματα τότε η Super League θα πρέπει να του αφαιρέσει τρεις βαθμούς αλλά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει κανονικά. Ενώ οι βαθμοί θα επιστραφούν στους Γιαννιώτες αν η καταβολή γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον ΠΑΣ τα ταμεία είναι γεμάτα από τη πώληση του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ οπότε αναμένεται να καταβληθούν τα οφειλόμενα και δεν αναμένεται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Απλά στον ΠΑΣ άφησαν να πάει η υπόθεση μέχρι τέλους καθώς ήθελαν να δώσουν το ποσό στον Αργεντινό σε δόσεις.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΟ ανέφερε:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την από 18-12.2017 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα 1966 και δέχθηκε την από 23-11-2017 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ Τσάβες, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Επέβαλλε και ενεργοποίησε σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ