ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω Κριστιάν Τσάβες

Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω Κριστιάν Τσάβες

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε την καταβολή 90.000 ευρώ στον Κριστιάν Τσάβες αλλιώς θα υπάρξει αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών θα επιβληθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα αν μέχρι την Παρασκευή (26/1) δεν καταβάλει στον Κριστάν Τσάβες στο σύνολο των 88.169.23 ευρώ που εκδικάστηκαν στον Αργεντινό μετά την προσφυγή που είχε κερδίσει διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονταν.

Όπως αναφέρει η "LIVE Sport" αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν καταβάλει μέχρι την Παρασκευή τα χρήματα τότε η Super League θα πρέπει να του αφαιρέσει τρεις βαθμούς αλλά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει κανονικά. Ενώ οι βαθμοί θα επιστραφούν στους Γιαννιώτες αν η καταβολή γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον ΠΑΣ τα ταμεία είναι γεμάτα από τη πώληση του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ οπότε αναμένεται να καταβληθούν τα οφειλόμενα και δεν αναμένεται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Απλά στον ΠΑΣ άφησαν να πάει η υπόθεση μέχρι τέλους καθώς ήθελαν να δώσουν το ποσό στον Αργεντινό σε δόσεις.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΟ ανέφερε:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την από 18-12.2017 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα 1966 και δέχθηκε την από 23-11-2017 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ Τσάβες, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Επέβαλλε και ενεργοποίησε σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ευρωχαστούκι στην Τουρκία για τις προκλήσεις σε Αιγαίο - Κύπρο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Την αλληλεγγύη και στήριξή τους προς την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο εκφράζουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί και αξιωματούχοι

H μάνα μου ήταν Playmate: Καυτά γονίδια δεύτερης γενιάς

Ένα αφιέρωμα στα κορίτσια που πήραν τις χάρες των μαμάδων τους και μας γέμισαν χαρά.

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member

Ο γνωστός ράπερ B.D.Foxmoor νοσηλεύεται με οξεία πνευμονία

Δεν θα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου bobsleigh

Τζαμάικα, ανατροπές, αθλήτριες σόφτμπολ και η ανιψιά του Χακίμ Ολάζουουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24