ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Άδεια μέχρι τέλους Μαρτίου ο Μαμπουλού στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
Μαμπουλού EUROKINISSI SPORTS

Για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους ο Κρίστοφερ Μαμπουλού ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τις προπονήσεις του ΠΑΣ μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Άδεια για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους ζήτησε ο Κρίστοφερ Μαμπουλού στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον επιθετικό τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγό να βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του την Γαλλία όπου και θα παραμείνει μέχρι τέλος του μήνα.

Ο Μαμπουλού που έως τώρα είχε 19 συμμετοχές με 3 γκολ δεν ήταν στη καλύτερη, ψυχολογική κατάσταση, τις τελευταίες μέρες και ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΣ να απέχει μέχρι τέλος Μαρτίου από τις προπονήσεις. Ο Γιάννης Πετράκης και τα στελέχη της ομάδας έδωσαν τη συγκατάθεση τους και έτσι ο Μαμπουλού θα απέχει από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια μέχρι τέλος του μήνα χάνοντας τα ματς με Παναιτωλικό, Αστέρα και Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίαζαν και οι Σκόνδρας, Μιχαήλ. Ο πρώτος έκανε ατομικό ενώ ο δεύτερος ήταν κλινήρης λόγω ίωσης.

ΚΟΝΤΕ: "ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ, ΟΠΩΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ"

Από εκεί και πέρα στην διάρκεια της Πέμπτης ο Κόντε παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής και τόνισε ότι ακόμα ο στόχος της πεντάδας δεν είναι ακατόρθωτος φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόκριση της Μπαρτσελόνα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Κατέκτησες άλλο ένα βραβείο για το καλύτερο γκολ, αλλά και πάλι σε ένα παιχνίδι που δεν ήρθε η νίκη. Πως νιώθεις γι’ αυτό;
«Ναι, δυστυχώς είναι κρίμα που δεν ήρθε η νίκη, όμως τουλάχιστον ούτε αυτή την φορά χάσαμε. Το βραβείο δεν είναι μόνο δικό μου γιατί δεν παίζω μόνο εγώ, όλη η ομάδα με επηρεάζει. Και ο Γιάκος για παράδειγμα που κάνει όλο το παιχνίδι και αυτός επίσης θα το άξιζε».

Αν σκοράρεις στα επόμενα δυο παιχνίδια θα ισοφαρίσεις ένα ρεκόρ που κρατάει πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα, να σκοράρει κάποιος οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές. Αποτελεί στόχο σου αυτό;
«Ο στόχος που θέτω είναι να κερδίσουμε τον αγώνα του Σαββάτου και μετά στην Τρίπολη εκτός έδρας. Δεν μπορώ να βάλω κάποιον άλλο στόχο. Καλό θα είναι αν έρθει και ως ατομική επιτυχία, αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να το θέσω σαν στόχο».

Επειδή η πεντάδα έχει δυσκολέψει βαθμολογικά υπάρχει κίνητρο στα επτά τελευταία παιχνίδια ή είναι αδιάφορα;
«Και η Μπαρτσελόνα είχε χάσει στον πρώτο αγώνα 4-0, κέρδιζε 3-1 χθες, αλλά μπόρεσε να πετύχει τρία γκολ στο τέλος, επειδή το πίστευε. Μπορεί να είναι μακριά η πέμπτη θέση, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Επειδή εσύ και οι συμπαίκτες σου έχετε πάρει πολλά βραβεία δείγμα της ποιότητας της ομάδας, πιστεύεις πως αν είχε εξελιχθεί λίγο διαφορετικά η σεζόν, δηλαδή δεν είχε πολλές διακοπές στην αρχή, αν δεν είχατε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, θα ήταν πιο άνετο να φτάσετε σε έναν μεγαλύτερο στόχο φέτος;
«Ναι, το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουνε πάρει κάποιο βραβείο δείχνει την προσπάθεια που κάνουμε και σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια θα προσπαθήσουμε, παρά την κούραση, να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Αν έρθουν κι άλλα βραβεία είτε για εμένα είτε για κάποιον άλλον πάντα είναι ευπρόσδεκτα».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ