ΠΑΟΚ

Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει ο Σρνα

Croatia's Darijo Srna celebrates after Croatia goalkeeper Danijel Subasic stopped a penalty kick from Spain's Sergio Ramos during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Croatia's Darijo Srna celebrates after Croatia goalkeeper Danijel Subasic stopped a penalty kick from Spain's Sergio Ramos during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντάριο Σρνα ζήτησε προθεσμία 5-6 ημερών για να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για να αποτελέσει το back up του Λέο Ματος.

Δεν θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα Σρνα την Παρασκευή (25/5), καθώς ο Κροάτης αμυντικός ζήτησε 5-6 μέρες προθεσμία από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε.

Αυτή αφορά σε μοεντή συνεργασία και ετήσιες απολαβές περίπου στις 500.000 ευρώ, ωστόσο το λεπτό σημείο στην όλη υπόθεση είναι ο ρόλος του back-up του Λέο Μάτος που πρέπει να αποδειχθεί ο πολύπειρος Ντάριο Σρνα, που τόσο στην Εθνική Κροατίας όσο και στην Σαχτάρ είχε μάθει να είναι ο αρχηγός.

Στον 36χρονο αμυντικό αναλύθηκε το σκεπτικό του προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Σρνα ζήτησε χρόνο προκειμένου να δώσει την τελική απάντησή του.Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του στην Κροατία, ο Σρνα έχει στα χέρια του και προτάσεις από άλλες ομάδες τις οποίες μελετά.

Έχει, μάλιστα, επιστρέψει στην Ουκρανία. Βρίσκεται στο Κίεβο όπου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League και την προσπάθεια των συμπατριωτών του, Λούκα Μόντριτς και Ματέο Κόβατσιτς, να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ