ΠΑΟΚ

Ζήτησε να τιμωρηθεί μόνο για τα επεισόδια ο ΠΑΟΚ

Ζήτησε να τιμωρηθεί μόνο για τα επεισόδια ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη (7/4) θα βγει η απόφαση για την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Το σκεπτικό των δικηγόρων του "Δικεφάλου".

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση την Τετάρτη (6/4), μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε για τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στον "Δικέφαλο" πρωτόδικα επιβλήθηκε η ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών και 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, όπως και 100.000 ευρώ πρόστιμο.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι η διακοπή του αγώνα ήρθε ως συνέχεια των επεισοδίων και για τον λόγο αυτό η τιμωρία θα έπρεπε να αφορά μόνο τα εκτεταμένα επεισόδια, άρα και η ποινή αφαίρεσης βαθμών να πέσει από τους -5, στους -3.

"Η διακοπή είναι συνέπεια των επεισοδίων. Το παράπονο μας είναι ότι μας επιβλήθηκαν 2 ποινές για το ίδιο περιστατικό. Ποιο είναι το περιστατικό που οδηγεί στην διακοπή; Τα επεισόδια. Πρόκειται για την ίδια πράξη που τιμωρήθηκε δύο φορές", είπε ο Λάμπρος Μπίρδας που εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ.

"Ποτέ, κανένα όργανο δεν επέβαλλε τιμωρία πάνω από -3 και αυτό μας προκαλεί αίσθημα αδικίας", συμπλήρωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Στον διαιτητή του αγώνα, Ανδρέα Παππά, επέρριψε τις ευθύνες ο Μάκης Γκαγκάτσης:

"Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί το πρωτάθλημα είχε κριθεί από τον Οκτώβριο. Ο Παππάς από το ζέσταμα προκαλούσε, τον έβγαλαν από τον πίνακα διεθνών αλλά τον όρισαν σε αυτό το παιχνίδι.

Και από τότε δεν έχει ξανασφυρίξει. Ζητήσαμε τον ισόβιο αποκλεισμό του. Ήταν υπαίτιος για τα επεισόδια", είπε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κατέληξε:

"Οι οπαδοί μας από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αποδοκίμαζαν τα υπέρ μας σφυρίγματα και ειρωνικά χειροκροτούσαν τα σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού. Έλεγαν στους παίκτες μας "φύγετε - φύγετε".

Η απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να βγει το πρωί της Πέμπτης (7/4). όπως επίσης και για τους αγώνες Κυπέλλου με Καλλονή και Πανιώνιο, για τους οποίους συνολικά ο "Δικέφαλος" έχει τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 12 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ