ΠΑΟΚ

Ζήτησε 500.000 ευρώ με την υπογραφή ο Ζοζούλια!

Ζήτησε 500.000 ευρώ με την υπογραφή ο Ζοζούλια!

Για ποιο λόγο "κόλλησε" τελικά η μεταγραφή του Ρομάν Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ και σε ποιο σημείο μοιάζει με την υπόθεση Ματέους Λέιτε. Ξεκούραση για Λέο Μάτος.

Οι παράμετροι που αναλύσαμε χθες σε ρεπορτάζ του Sport24.gr έχουν τη δική τους βαρύτητα η καθεμία στην υπόθεση Ζοζούλια. Νεότερα στοιχεία, όμως, από το ρεπορτάζ αναδεικνύουν μία άλλη ως την καθοριστική για το "κόλλημα" στις διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγήσει και σε οριστικό ναυάγιο.

Ποια είναι αυτή; Ο 26χρονος φορ ζήτησε να του καταβληθούν άμεσα 500.000 ευρώ με την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του "Δικεφάλου", δεν έγινε δεκτό το αίτημα και αντιπροτάθηκε μικρότερη προκαταβολή, με το υπόλοιπο ποσό να καταβάλλεται σε δόσεις. Εκεί έμεινε το θέμα και έκτοτε ο Ζοζούλια άρχισε να μελετά άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Μάλιστα. σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, δεν αποκλείεται η αναμονή μέχρι την τελική απόφασή του να συνδέεται και με πρόταση που αναμένει από την Κίνα, όπως ακριβώς συνέβη με τον Ματέους Λέιτε.

Ξεκούραση για Λέο Μάτος

Το βάρος στη φυσική κατάσταση δόθηκε στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (30/6). Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Το πρόγραμμα ήταν εξ ολοκλήρου με μπάλα, αλλά με αερόβια στόχευση μέσα από ασκήσεις δύο εναντίον δύο και τεσσάρων εναντίον τεσσάρων. Παράλληλα, ειδική έμφαση δόθηκε και στο γρήγορο transition game.

Ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά κι αυτός που ξεκουράστηκε με ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ήταν ο Λέο Μάτος . Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολουθεί μέρος της κανονικής προπόνησης και παράλληλα συνεχίζει πρόραμμα επανένταξης κι ενδυνάμωσης. Το απόγευμα της Πέμπτης (30.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ