ΠΑΟΚ

"Ζεσταίνεται" ο Κλάους στον ΠΑΟΚ

"Ζεσταίνεται" ο Κλάους στον ΠΑΟΚ
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο διπλό του ΠΑΟΚ την Κυριακή (6/9) κόντρα σε ομάδα αποτελούμενη από παίκτες της Κ20.

Την ώρα που ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Στέφανος Αθανασιάδης αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του. Ο διεθνής φορ πετύχε ένα όμορφο γκολ, που χειροκροτήθηκε απ' όλους, στο οικογενειακό διπλό κόντρα σε ομάδα αποτελούμενη απ' όσους παίκτες της Κ20 δεν συμμετείχαν στο χθεσινό ματς με τα Γιάννινα, καθώς και τους Μαλεζά, Σκόνδρα.

Το ματς κατηύθυνε από το κέντρο του γηπέδου ο Τούντορ και οι άνδρες επιβλήθηκαν με 3-0. Πλην του Κλάους, σκόραραν Πέλκας και Ζάιρο. Η σύνθεση της ανδρικής ομάδας και στα 60 λεπτά του διτέρματος ήταν η εξής: Γλύκος, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Πόζογλου, Κοροβέσης, Χαρίσης, Γκολάσα, Πέλκας, Ζάιρο, Κλάους.

Ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Αντόνις , ενώ ο Τσίμιροτ ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Για αύριο, ο Τούντορ παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 18:00.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ