ΠΑΟΚ

Ζαμπά: "Όνειρο η εθνική Βραζιλίας"

Ζαμπά: "Όνειρο η εθνική Βραζιλίας"
EUROKINISSI

Ιδιαίτερα φιλόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λέο Ζαμπά. Τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ κι εξέφρασε την επιθυμία του ν' αγωνιστεί στην εθνική Βραζιλίας.

Ο Λέο Ζαμπά σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του μίλησε μεταξύ άλλων για τις πρώτες του ημέρες στον ΠΑΟΚ και για τους στόχους που έχει βάλει με τη νέα του ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε για τον ΠΑΟΚ και τα όνειρα του ο νεαρός εξτρέμ το Δικεφάλου.

- Πως σε υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες σου και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

"Όλα είναι υπέροχα. Υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα, κυρίως λόγω του κόστους της μεταγραφής μου. Με έχουν ήδη δει να παίζω με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τον… ντόρο γύρω από το όνομα μου τον βλέπω ως κίνητρο και όχι ως πίεση. Οι συμπαίκτες μου, ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και οι οπαδοί με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή".

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

"Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο και να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσω ατομικές διακρίσεις".

- Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου;

"Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα Μουντιάλ. Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχω αυτόν τον στόχο".

- Ποια είναι η… επίδραση των γονιών σου, πάνω σου;

"Είναι πολύ σημαντική, επειδή χωρίς αυτούς, δεν θα ήμουν τίποτα. Είναι αυτοί που πάντα ακούω τις συμβουλές τους. Πάντα ρωτάω την γνώμη τους για τα πάντα, γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και πάντα θέλουν το καλύτερο για εμένα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ