ΠΑΟΚ

Ζαμπά: "Ο ΠΑΟΚ είναι παραπάνω βήμα στην καριέρα μου"

Ζαμπά: "Ο ΠΑΟΚ είναι παραπάνω βήμα στην καριέρα μου"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέο Ζαμπά σε δηλώσεις του στη Ρωσία εξήγησε πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο Δικέφαλο, παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε και από άλλες ομάδες.

Για το νεαρό Βραζιλιάνο ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα επιπλέον βήμα στην καριέρα του. "Ήθελα να δοκιμάσω σε υψηλότερο επίπεδο" τόνισε ο Λέο Ζαμπά μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρωσίας.

"Από το Δεκέμβριο ήδη είχα προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας, αλλά και από τη Γαλλία, την Τουρκία και την Ουκρανία. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ο τρόπος του παιχνιδιού μου άρεσε σε πολλές ομάδες. Δεν ήθελα ωστόσο να βιαστώ για να πάρω αποφάσεις και οι εκπρόσωποι μου ήταν που μπήκαν στις διαπραγματεύσεις.

Στο τέλος της σεζόν έφυγα για διακοπές στη Βραζιλία για να ξεκουραστώ και τότε προέκυψε η πρόταση του ΠΑΟΚ. Σκέφτηκα ότι το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα στη Ρωσία και ίσως μια ημέρα να επιστρέψω" είπε ο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε ότι οι προτάσεις που είχε προήλθαν από τις πρώτες πέντε ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος. "Ναι, αλλά δεν θα πω ποιες ήταν. Μου άρεσε να παίζω στην Ρωσία, εισέπραξα ζεστασιά και προσαρμόστηκα γρήγορα. Τώρα θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε υψηλότερο επίπεδο και να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις" είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ