ΠΑΟΚ

Ζάιρο: "Χρειαζόμαστε την νίκη"

Ζάιρο: "Χρειαζόμαστε την νίκη"
Ζάιρο INTIME SPORTS

Ο Ζάιρο στάθηκε στην ανάγκη νίκης που υπάρχει για το ματς με τον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ και στην παρουσία του στον "Δικέφαλο".

Ο Ζάιρο αποβλήθηκε στο ματς με την Κρασνοντάρ και ο ίδιος μίλησε τόσο γι' αυτό το παιχνίδι όσο και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για την πορεία της ομάδας και το πώς νιώθει στον ΠΑΟΚ: "Τα αποτελέσματα που έπρεπε δεν έχουν έρθει. Οταν έρθουν, θα παρουσιάσουμε με αυτοπεποίθηση καλύτερο έργο. Ο Τούντορ μου έχει δείξει πως πιστεύει στις δυνατότητές μου. Μου ζητάει να δουλεύω σκληρά στην προπόνηση".

Για το ότι δεν έχει στον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστικό ρόλο όπως στην προηγούμενη ομάδα του: " Το πιο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς γρήγορα σε πρωταθλήματα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι σταρ ή ρολίστας αλλά το να προσαρμοστώ. Με δουλειά πιστεύω θα είμαι βελτιωμένος".

Για το ματς με την Κρασνοντάρ: "Κάναμε καλή δουλειά. Παίξαμε καλά, δυστυχώς δεν νικήσαμε. Είναι κρίμα που αποβλήθηκα, στεναχωρήθηκα και δουλεύω για να μην συμβεί αυτό ξανά. Εχω την αίσθηση πως κάναμε καλό ματς".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:ίναι δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Νομίζω θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να πάρουμε την νίκη. Είναι μια νίκη που την χρειαζόμαστε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ