ΠΑΟΚ

Ζάιρο: "Να γίνει το πρώτο βήμα για τον τελικό"

Ζάιρο: "Να γίνει το πρώτο βήμα για τον τελικό"
Ζάιρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζάιρο σχολίασε το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ πήρε ψυχολογία από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Metrosport" ο Ζάιρο, ο οποίος είναι τραυματίας και βρίσκεται στα... πιτς. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τα ματς με Παναθηναϊκό και Αστέρα: "Ο τρόπος που κατακτήσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μας έκανε καλό. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι σημαντικό για την νεανική ομάδα που διαθέτουμε. Είδατε ότι λίγες μέρες μετά ήρθε και η νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Θα έδινα τα πάντα για να παίξω, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Εχω εμπιστοσύνη όμως στους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουν μια χαρά. Θέλουμε όλοι να αγωνιστούμε στον τελικό και την Τετάρτη θα πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα".

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του για να κατακτήσει την νίκη απέναντι στους "ερυθρολεύκους": "Σε τέτοια ματς χρειάζεται συνεχή πίεση στον αντίπαλο. Γενικώς πρέπει να έχεις τα πάντα και να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Εχουμε και το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μπορούμε να επικρατήσουμε".

Για την γεμάτη Τούμπα: "Φυσικά και αυτό θα μας βοηθήσει. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου μας. Οταν είναι γεμάτο το γήπεδο νιώθουμε υπέροχα όλοι οι παίκτες".

Για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού: "Τελευταία δεν έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό. Δεν είδα το παιχνίδι του με την Αντερλεχτ, προτίμησα να δω άλλο ματς".

Για τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν "χτυπήσει" φέτος τον ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ