ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης: "Πάντα επιζητούσα την αλήθεια"

Ζαγοράκης: "Πάντα επιζητούσα την αλήθεια"

Διαβάστε την πλήρη δήλωση του Θόδωρου Ζαγοράκη σε κυριακάτικη εφημερίδα για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του. Τι δηλώνει ο νομικός Μπάμπης Αποστολίδης

Για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του μιλά στη "Real" o Θόδωρος Ζαγοράκης. Αρχικά, τονίζει: "Το περιμέναμε. Εμείς το προκαλέσαμε.

Θέλαμε να φύγει και η παραμικρή σκιά που ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει επάνω μου. Αλίμονο αν έπειτα από τόσα χρόνια αγάπης και πόθους για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική, θα άφηνα να πλανιέται και η παραμικρή υποψία για μένα".

Στη συνέχεια προσθέτει: "Θα κληθούμε να δώσουμε τη μαρτυρία μας και πιστεύω βαθιά αυτό που ξέρω καλά. Ποια είναι η αλήθεια. Και την αλήθεια ποτέ δεν τη φοβήθηκα, πάντα την επιζητούσα".

Αξζει να σημειωθεί ότι τόσο ο θοδωρής Ζαγοράκης όσο και νυν μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, όπως ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας στη διάρκεια γενικής συνέλευσης, επισημαίνουν ότι το ποσό των 320.000 ευρώ που φέρεται να χρωστά ο Ζαγοράκης στην ΠΑΕ δόθηκε αποκλειστικά για υποθέσεις του ΠΑΟΚ.
Αποστολίδης: "Είναι μόνο η αρχή"

Δηλώσεις στη Real κάνει και ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης, ο οποίος είχε στείλει πριν λίγο καιρό το πόρισμα στον Εισαγγελέα (σ.σ. η έρευνα είχε αρχίσει μερικούς μήνες νωρίτερα μετά από παρέμβαση του ίδιου του Εισαγγελέα που αντέδρασε όταν δημοσιεύτηκαν σχετικά άρθρα στον Τύπο).

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή. Πιστεύω θα ασκηθούν κι άλλες διώξεις. Εφόσον αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης και έχουν ασκηθεί οι ποινικές διώξεις, εμένα δεν μου επιτρέπεται κατά νόμον να πω τίποτα περισσότερο απ' όσα έχω γράψει στη μηνυτήρια αναφορά μου και απ' όσα θα καταθέσω στον αρμόδιο ανακριτή όταν κληθώ" και προσθέτει:

"Ιδιαίτερη απογοήτευση νιώθω εγώ και πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, γιατί από αυτή την εξέλιξη γκρεμίζεται ένα ίνδαλμα και πραγματικά εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να μην υπάρχει κανένα αδίκημα και να κηρυχθούν όλοι αθώοι".

Εσείς διαβάστε: Ζαγοράκης: "Να φύγει η παραμικρή σκιά, Η αποθέωση της νύφης, Δώνης: "Μεγάλα ονόματα τον Γενάρη", ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 1-0, Ζαγοράκης: "Πάντα επιζητούσα την αλήθεια"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ