ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης: "Έχω δεσμεύσεις για το προπονητικό του ΠΑΟΚ"

Ζαγοράκης: "Έχω δεσμεύσεις για το προπονητικό του ΠΑΟΚ"

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με δήλωσή του διευκρινίζει ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης. "Πούλησες την ψυχή σου στον διάολο" το μήνυμα οπαδών του ΠΑΟΚ στον πρώην πρόεδρο του "Δικεφάλου" στο Κιλκίς

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος είχε αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του προπονητικού του ΠΑΟΚ στην Θέρμη, προχώρησε σε δήλωση που αφήνει ανοιχτό παράθυρο παρά την αρνητική τροπή που πήρε το ζήτημα έπειτα την απόφαση της επιτροπής 152.

Μάλιστα, όσα είπε ενισχύουν την φημολογία που υπάρχει ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει νομοθετική παρέμβαση που θα ανοίξει τον δρόμο για το αθλητικό κέντρο του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά η δήλωση: " Έχω τις απαραίτητες δεσμεύσεις ότι άμεσα θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που του αξίζει, η Θεσσαλονίκη νέες θέσεις εργασίας και η Ελλάδα ένα στολίδι προσέγγισης αθλητικού τουρισμού.

Η γραφειοκρατία δε μπορεί να συνεχίζει να δεσμεύει το μέλλον της Ελλάδας. Η χώρα βαδίζει οριστικά μπροστά και με γνώμονα αυτή τη θέση συμμετέχω και εγώ στην πολιτική".

Κράξιμο στον Ζαγοράκη στο Κιλκίς

Στο μεταξύ η επίσκεψη του Ζαγοράκη στο Κιλκίς σημαδεύτηκε από την κίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ να σηκώσουν πανό το οποίο ανέγραφε "Εν έτη 2014 πούλησες την ψυχή σου στον διάολο", αποδοκιμάζοντας την κίνησή του να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής. Οι αντιδράσεις, μάλιστα, έγιναν αιτία ο Ζαγοράκης να αποχωρήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο από την περιοχή.

Ζαγοράκης: "Έχω δεσμεύσεις για το προπονητικό του ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ