ΠΑΟΚ

Zαγοράκης: "Iκανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ"

Zαγοράκης: "Iκανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο ευρωβουλευτής, Θόδωρος Ζαγοράκης σχολίασε την πολύ ευχάριστη εξέλιξη με τη ρύθμιση χρεών του ΠΑΟΚ κάνοντας και μία αναφορά σε όσα δεν έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ασχολήθηκε με το θέμα της ρύθμισης των χρεών. ΟΙ υποσχέσεις των τότε κυβερνήσεων τον συνόδευαν μέχρι το τέλος της θητείας τους, χωρίς, όμως, να βρει τη λύση που επιθυμούσε.

Στη συνέχεια εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με την ΝΔ και έστελνε μηνύματα στον κόσμο του ΠΑΟΚ πως η λύση έρχεται.Τελικά, αυτή δόθηκε με την τωρινή κυβέρνηση μέσα από έναν νόμο που δίνει συνολικά στις ανώνυμες εταιρίες τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.

Ο ίδιος, μέσω facebook, εν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.Συγκεκριμένα, τόνισε: "Έχω μάθει να μη κρύβω τα λόγια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ ικανοποιείται. Δυστυχώς, οι σχετικές διεργασίες που ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να γίνουν πράξη. Εύχομαι, από καρδιάς, τα καλύτερα για την ομάδα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ