ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης: "Αντί να 'πυροβολούμε' τον Σαββίδη, να τον σεβόμαστε"

Ζαγοράκης: "Αντί να 'πυροβολούμε' τον Σαββίδη, να τον σεβόμαστε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήρε αποστάσεις από την γραμμή που τηρούν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και με δήλωσή του τάχθηκε υπέρ του Ιβάν Σαββίδη.

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης εξασφάλισε το δικαίωμα να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια, κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του, εκτιμώντας ότι δεν πρέπει να πάρει την άδεια και λόγω της διαδικασίας και λόγω του τρόπου που ο ίδιος κινήθηκε στην διάρκειά της.

To πρωί της Παρασκευής (30/09), ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ζαγοράκης, πήρε σαφείς αποστάσεις από τη θέση του κόμματός του και με ανάρτησή του στο facebook απλώνει ασπίδα προστασίας γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο βετεράνος άσος αναφέρει συγκεκριμένα: "Η απαράδεκτη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών δείχνει, για ακόμη μια φορά, το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτή η Κυβέρνηση. Η κριτική όμως στη διαδικασία δεν μπορεί να πλήττει αδιάκριτα τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και μάλιστα σε τόσο δύσκολες, για τη χώρα, στιγμές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλές φορές αποδείξει ότι είναι ένας άξιος Έλληνας. Όταν άλλοι μεταφέρουν την επενδυτική τους δραστηριότητα εκτός Ελλάδος, ο Σαββίδης και μένει και επενδύει. Αντί λοιπόν να τον "πυροβολούμε", καλά θα κάνουμε να τον σεβόμαστε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαββίδης είχε στηρίξει τον Ζαγοράκη στην προσπάθειά του να εκλεγεί ευρωβουλευτής, προωθώντας την υποψηφιότητά του στην ποντιακή κοινότητα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ