ΠΑΟΚ

Υποκλίθηκαν στον Μπερμπάτοφ οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Υποκλίθηκαν στον Μπερμπάτοφ οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Τον νέο τους συμπαίκτη, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καλωσόρισαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Πέμπτης (3/9). Διαβάστε πως τον υποδέχτηκαν, απολαμβάνοντας την κλάση του.

Με μεγάλο σεβασμό υποδέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στην πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα στη Νέα Μεσημβρία.

Αρχικά πήγαν προς το μέρος του και τον χαιρέτησαν ένας-ένας, καλωσορίζοντας τον με αυτόν τον τρόπο στον Δικέφαλο.

Του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και στη συνέχεια απόλαυσαν τις λιγοστές στιγμές που συμμετείχε μαζί τους στην προπόνηση, παίρνοντας μέρος ασκήσεις με μπάλα στο ζέσταμα, στο ξεκίνημα της προπόνησης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα είναι από δω και στο εξής συμπαίκτες με τον Βούλγαρο επιθετικό, απόλαυσαν την υψηλή τεχνική του και κατάλαβαν γιατί είναι τόσο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστής και ήρθε στον Δικέφαλο ως σούπερ σταρ.

"Καλωσόρισμα ήρωα"

Ο ΠΑΟΚ καρπώθηκε ήδη, πριν ακόμη ο Μπερμπάτοφ μπει στο γήπεδο, πολλαπλά οφέλη από την μεταγραφή του Βούλγαρου φορ. Ενα από αυτά είναι η διαφήμιση σε παγκόσμιο επίπεδο του ονόματος του Δικεφάλου, αφού τις τελευταίες μέρες η είδηση έχει παίξει στα κορυφαία ειδησεογραφικά δίκτυα ανά τον πλανήτη.

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στην ηλεκτρονική έκδοση της φημισμένης βρετανικής εφημερίδας Daily Mail η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε πολύ ψηλά στην ημερήσια αθλητική επικαιρότητα. "10.000 ενθουσιώδεις οπαδοί του ΠΑΟΚ καλωσόρισαν ως ήρωα στην ομάδα τους τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ", αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια επισημαίνεται ότι:

"Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με το υψηλότερο προφίλ στην ιστορία του συλλόγου." Ο συντάκτης ακόμη σημειώνει ότι ο Βούλγαρος επιθετικός θα λαμβάνει ετησίως 1,6 εκ. ευρώ και ότι θα είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υποκλίθηκαν στον Μπερμπάτοφ οι παίκτες του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ