ΠΑΟΚ

"Υπόκλιση" στον Ιβάν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

"Υπόκλιση" στον Ιβάν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το ευχαριστώ των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη μετά την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο. Διαβάστε χαρακτηριστικές ατάκες από τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν.

Εκτός της Θύρας 4 αρκετοί ακόμη σύνδεσμοι εξέφρασαν το ευχαριστώ στον Σαββίδη για την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο, ενώ ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης "Μπέλλος" γνωστοποίησε ότι σταματά την αποχή από την Τούμπα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ συσπειρώνεται στην τελική ευθεία της σεζόν με άμεσους στόχους την πρωτιά στα πλέι οφ και την δημιουργία μεγάλης ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, εξάλλου, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Δικέφαλο είχε τονίσει την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να λειτουργεί σαν οικογένεια, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να βαδίσει στον σωστό δρόμο.

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ ΒΕΜ και Fanatics Factory τονίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους: "Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι και επειδή έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να επικροτούμε τις ενέργειες αυτών που βοηθούν το σύλλογο, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι πραγματοποίησε στο ακέραιο την υπόσχεσή του και έδιωξε οριστικά από το σύλλογο την απειλή των χρεών", ενώ στη συνέχεια τον καλούν να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές προσώπων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον παροτρύνουν να μην φέρνει πίσω στην ομάδα όσους διχάζουν τον κόσμο:

"Καλούμε τον μεγαλομέτοχο να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές όλων όσων συμμετέχουν στην παε Π.Α.Ο.Κ. και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να προσβάλουν με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους την ιστορία, τις αξίες και το μεγαλείο του συλλόγου. Τον καλούμε να δώσει τέλος στις επιστροφές καταστροφές που χρόνια ταλαιπωρούν το σύλλογο και διχάζουν τον κόσμο του, τον καλούμε να πλαισιώσει το τμήμα με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. και όλα όσα ο σύλλογος συνεπάγεται, ως όνειρο ζωής και όχι ως ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης".

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού αφού ευχαριστεί με την σειρά του τον Ιβάν Σαββίδη υπόσχεται να είναι πάντα δίκαιος στην κριτική απέναντί του: "Επειδή τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Σε ευχαριστούμε που ελευθέρωσες την ομάδα από τα δεσμά της και του υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίκαιοι απέναντί σου στην κριτική μας και τις αντιρρήσεις μας για τα όποια λάθη έκανες, κάνεις και σίγουρα πρόκειται να κάνεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ