ΠΑΟΚ

"Υπογράφει τριετές ο Αντονις"

Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith)
Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith) AP

Η πίστη του Αρνεσεν στο ταλέντο του διεθνή μέσου της Σίδνεϊ, Τέρι Αντονι, και η συμφωνία που θα κλείσει μέχρι την Παρασκευή. Λέοβατς: "Ηθελα εξωτερικό" (video)

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τέρι Αντονις φιλοξενεί η ιστοσελίδα theworldgame.sbs.com.au. Οπως τονίζεται ο Αρνεσεν διαβεβαίωσε τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό χαφ ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του, με αφορμή την φημολογία που αναπτύχθηκε ότι θα δοθεί δανεικός από τον Δικέφαλο. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε και από ατζέντη ο οποίος μεσολάβησε για την διαφαινόμενη μεταγραφή.

Στη συνέχεια στο κείμενο σημειώνεται ότι ο Αντονις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων την Παρασκευή, ενώ ο συντάκτης υπογραμμίζει ότι ο Αρνεσεν του ανέλυσε επί μακρόν τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Η συμφωνία κλείνει στις 500.000 δολάρια.

"Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Αντονις ανυπομονεί να ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Αρνεσεν είναι πεπεισμένος για την ποιότητα και τις αντοχές του ποδοσφαιριστή",επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα.

Λέοβατς: "Ηθελα εξωτερικό"

Ο Μαρίν Λέοβατς άνοιξε από χθες (11/8) νέα σελίδα στην καριέρα του, μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης μπακ μίλησε και στην πατρίδα του για την απόφασή του να μετακομίσει στην Τούμπα, τονίζοντας συγκεκριμένα με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα 24sata.hr:

"Χαίρομαι που ήρθα εδώ, η Θεσσαλονίκη ζει για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα".

Συνεχίζοντας αποκάλυψε: "Ο Ιγκόρ Τούντορ μου ευχήθηκε ό, τι καλύτερο και στη συνέχεια μου είπε: "τώρα προπόνηση".

Για το γεγονός ότι απέρριψε την πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπογράμμισε: "Ήθελα να παίξω και πάλι στο εξωτερικό. Γι 'αυτό πιστεύω ότι έκανα την σωστή επιλογή. Οσον αφορά την εθνική ομάδα, θα πρέπει να συνεχίσω ακριβώς όπως στα προηγούμενα παιχνίδια για να είμαι στις επιλογές του προπονητή".

Πάρτε γεύση από Λέοβατς

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Λέοβατς βρέθηκε στην Νέα Μεσημβρία για την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Αφού γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε την δουλειά. Το PAOK TV ακολούθησε τον Κροάτη στις πρώτες του στιγμές στην ομάδα και σας παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ