ΠΑΟΚ

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο... προσπερνά τον Ζοζούλια και θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης έχει έρθει ήδη στη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, για την περίπτωση του οποίου το Sport24.gr είχε φροντίσει να σας ενημερώσει από την πρώτη στιγμή που προέκυψε θέμα, θα είναι, τελικά, η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω τον Ρομάν Ζοζούλια.

Ο Ισπανός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ (τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 400.000 ευρώ ετησίως) και μάλιστα έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς έχει επιτευχθεί συμφωνία και με την Άστον Βίλα (οι Άγγλοι ζητούσαν ποσό κοντά στις 650.000 ευρώ).

Ο 29χρονος στόπερ με θητεία σε Σεβίλλη (αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της), Ρασίνκ Σανταντέρ, Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα, Κόρδοβα, Άστον Βίλα και Ράγιο Βαγέκανο (δανεικός) θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα (αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, υπογράψει και ανακοινωθεί αύριο), καθώς επιθυμία του Ίβιτς ήταν ο ΠΑΟΚ να πάει στην Ολλανδία (αναχωρεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου) έχοντας αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Βίτορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ