ΠΑΟΚ

"Υπογράφει στον ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα ο Φινμπόγκασον"

Partido de vuelta de octavos de la Copa del Rey entre la Real Sociedad y el Oviedo. En la imagen, Finnbogason. 

1/8 second leg match of the Spain's King Cup between Real Sociedad and Oviedo. In this picture, Finnbogason.
Partido de vuelta de octavos de la Copa del Rey entre la Real Sociedad y el Oviedo. En la imagen, Finnbogason. 1/8 second leg match of the Spain's King Cup between Real Sociedad and Oviedo. In this picture, Finnbogason. JOSUNE MTZ. DE ALBENIZ

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας todomercadoweb.es φέρνει τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον μια ανάσα από την οριστική του συμφωνία με τον "Δικέφαλο".

Το "φλερτ" του ΠΑΟΚ με τον Ισλανδό επιθετικό, Αλφρεντ Φινμπόγκασον, είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες. Σύμφωνα, μάλιστα, με σημερινό (21/7) δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "todomercadoweb.es", το οποίο επικαλείται και πληροφορίες από τα ελληνικά ΜΜΕ, ο 26χρονος στράικερ θα υπογράψει αυτή την εβδομάδα συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο".

Όπως τονίζεται ο Φινμπόγκασον δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ντέιβιντ Μόγιες, για την επόμενη σεζόν. Την διετία 2012-14, θυμίζουμε, ότι ο Ισλανδός είχε σημειώσει 53 γκολ σε 65 συμμετοχές με την Χέρενφεν και, πλέον, ψάχνει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ