ΠΑΟΚ

Υπογράφει και "γίνεται" Ιταλός ο Ρέι

Υπογράφει και "γίνεται" Ιταλός ο Ρέι

Ο Ροδρίγο Ρέι και η σύζυγός του βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα και άπαντες (οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο ατζέντης του παίκτη) προσπαθούν να "τρέξουν" όλα τα θέματα για να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο "1" και να συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδας.

Το πρώτο και βασικότερο είναι να πέσουν οι υπογραφές. Γι' αυτό τον σκοπό ο γιατρός της ομάδας, Μανώλης Παπακώστας ταξίδεψε από την Ολλανδία στην Ελλάδα. Αφού βάλει την υπογραφή του αύριο (11/7) σε τετραετές συμβόλαιο, ο Ρέι θα μεταβεί με τον ατζέντη του, Σέρχιο Μαντρίνι στην Ιταλία προκειμένου να τρέξει τις διαδικασίες για κοινοτικό διαβατήριο, έτσι ώστε να μην καλύπτει θέση ξένου (αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένες και οι πέντε με Μάτος, Σάχοβ, Ενρίκε, Ουάρντα και Ζάιρο).

Όπως αναφέρει, η πλευρά του παίκτη έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να εκδοθεί άμεσα το ιταλικό διαβατήριο. Το ταξίδι στην Ιταλία θα γίνει αύριο Τρίτη (11/7) και με το που τελειώσει τα διαδικαστικά, θα βρεθεί στην Ολλανδία μέχρι την Παρασκευή για να ενσωματωθεί στην αποστολή και να προλάβει ίσως να παίξει στο φιλικό με τον Άγιαξ.Στο μεταξύ, η η σύζυγος του Ρέι, έκανε και το πρώτο καλωσόρισμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ