ΠΑΟΚ

Υποδοχή στις ΗΠΑ για Σαββίδη

Υποδοχή στις ΗΠΑ για Σαββίδη

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ιβάν Σαββίδη έφτασε στο Νιού Τζέρσεϊ λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας και έτυχε θερμής υποδοχής από ομογενείς Ποντιους και φίλους του ΠΑΟΚ (videos).

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του που τον συνόδευσαν στις ΗΠΑ πατησαν σε αμερικάνικο έδαφος. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο για ιδιωτικές πτησεις στο Νιού Τζέρσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας (περίπου 17.00 ώρα ΗΠΑ) και εκεί τον υποδέχθηκαν ομογενείς Πόντιοι μέλη του Συλλόγου "Κομνηνοί", αλλά και μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, με ποντιακή λίρα και χορούς.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε πριν λίγο στη Νέα Υόρκη και υποδοχή απο τον PAOK Fan Club of New York#Thessaloniki #ΑγιαςΣοφιάς...

Posted by ΠΑΟΚ Αλησμόνητες Πατρίδες on  Saturday, February 27, 2016

Μαζί με τον Σαββίδη ταξίδεψε στις ΗΠΑ και ο σύμβουλός του στην ΠΑΕ, νομικός Κώστας Φωτιάδης.Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου από το πρωί του Σαββάτου θα συμμετάσχει στην παγκόσμια συνδιάσκεψη της Παμποντιακής Νεολαίας και το απόγευμα θα βρεθεί σε καφέ της Νέας Υορκης για να δει μαζί με τους ομογενείς ΠΑΟΚτσήδες τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα.

Υποδοχή στις ΗΠΑ για Σαββίδη
Υποδοχή στις ΗΠΑ για Σαββίδη
Υποδοχή στις ΗΠΑ για Σαββίδη
Υποδοχή στις ΗΠΑ για Σαββίδη

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Ιβαν Σαββίδη (σε ώρες ΗΠΑ) πατώντας εδώ .

Δηλώσεις του Μίχελ για την εκλογή Ινφαντίνο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, δήλωσε στη σλοβακική ιστοσελίδα "atlas.sk", για την εκλογή του Τζιάνι Ινφαντίνο στην προεδρία της FIFA: «Προσωπικά είμαι χαρούμενος για τα αποτελέσματα της εκλογής για την προεδρία της FIFA. Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Τζιάνι Ινφαντίνο θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να επαναφέρει την τάξη στη FIFA σχετικά με τα όσα συμβαίνουν εκεί τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας έμπειρος παράγοντας , δούλεψε για πολλά χρόνια στους «κόλπους» της UEFA και συνέβαλλε στο γεγονός ότι είναι σήμερα ένας απόλυτα λειτουργικός οργανισμός».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ