ΠΑΟΚ

Υποδοχή στα Χανιά για την αποστολή του ΠΑΟΚ

Υποδοχή στα Χανιά για την αποστολή του ΠΑΟΚ

Τα παιδάκια συνεργαζόμενης Ακαδημίας, καθώς και μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων υποδέχθηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο (VIDEOS).

Μία πολύ θερμή υποδοχή στους παίκτες της ανδρικής ομάδας και της Κ20 του ΠΑΟΚ επιφύλαξαν παιδάκια της συνεργαζόμενης με τον Δικέφαλο Ακαδημίας Δόξας – Calcetto και μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων. Το αεροπλάνο που μετέφερε τους "ασπρόμαυρους" προσγειώθηκε στα Χανιά λίγο μετά τις 19.00 και τα μέλη του βρέθηκαν μπροστά σε μία έκπληξη.

Τα παιδάκια της Ακαδημίας Δοξας-Calcetto είχαν σχηματίσει διάδρομο και όταν περνούσαν ανάμεσά τους τους χειροκροτούσαν.

Θερμή ήταν η υποδοχή και από τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων που κάθε φορά που πηγαίνει στην πόλη τους ο ΠΑΟΚ φροντίζουν να δείχνουν την αγάπη τους.

Υποδοχή στα Χανιά για την αποστολή του ΠΑΟΚ

Συγκινητικό αντάμωμα Σαράφη-Δαμανάκη

Από όλα όσα συνέβησαν ξεχώρισε η συνάντηση του Σατυρου Σαράφη (επικεφαλής της ομάδας Κ20) και του Γιάννη Δαμανάκη που μένει στα Χανιά και πήγε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί κι αυτός την ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι δύο βετεράνοι είχαν πάρα πολλά χρόνια να τα πουν-για την ακρίβεια δεν είχαν βρεθεί από τότε που ο Δαμανάκης έφυγε από τον ΠΑΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του '80-και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν μεταξύ τους ήταν πολύ συγκινητικές.

Υποδοχή στα Χανιά για την αποστολή του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ