ΠΑΟΚ

"Υποδειγματικός ο τρόπος που διοικείται ο ΠΑΟΚ"

"Υποδειγματικός ο τρόπος που διοικείται ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος την εταιρίας SportingBet και αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

Την έναρξη της συνεργασίας με την στοιχηματική εταιρεία Sportingbet ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και η οποία θα είναι ο Χρυσός Χορηγός της ομάδας. Στον ArenaFM 89.4 μίλησε ο Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος την εταιρίας και αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Ο Γιάννης Καποδίστριας είπε μεταξύ άλλων: "Είναι αρκετοί μήνες που συζητάμε με τον ΠΑΟΚ. Από πολύ νωρίς κατάλαβαν οι δυο πλευρές ότι μας συνδέουν πολλά πράγματα. Είναι πολύ κοντά οι φιλοδοξίες μας, ο τρόπος δουλειάς αλλά και όλα αυτά που επιδιώκουμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον μια πολύ οργανωμένη ομάδα, είναι υποδειγματικός ο τρόπος που διοικείται και ήτανε μονόδρομος η συνεργασία με ένα τέτοιο κλαμπ. Η συνεργασία είναι για δυο χρόνια και υπάρχει οψιόν για συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική συνεργασία για μας φέτος, τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, είναι πολύ σημαντική για μας, θα συνεργαστούμε πολύ κοντά με την ομάδα του ΠΑΟΚ για να τιμήσουμε την συνεργασία αυτή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ